Турција инвестира 2,45 милијарди долари во електронски комуникации

Објавено: 19 март 2017 - 14:14
Приватните телекомуникациски компании и интернет-провајдерите инвестираа околу 2,45 милијарди долари во инфраструктурата, вклучувајќи истражување и развој во 2016 година, изјави денес турскиот министер за комуникации, јавува Anadolu Agency (AA).

Попусти

Машки костум за 3100 ден.

3.100 ден.
6.150 ден.
до 01.04.2017

50% Саемски попуст на душеци

11.650 ден.
23.300 ден.
до 26.03.2017