Фирми

Bioxsine

Јадранска Магистрала 62
Скопје
Македонија
+389 326 517

Sanmarti

ул. Маршал Тито бб п.фах 221
Тетово
Македонија
+ 389 44 379024

Burger House

Тетово
Македонија
044 391 444

Trodat Печати

Скопје
Македонија
+389 2 311 7216

Husse Macedonia

Скопје
Македонија
+389 78 443208

Rifam

Скопје
Македонија
02 312 2401

Studio Alben: Магија без волшебно стапче

Објавено: 21 јануари 2019 - 12:07
Колку пати сте се запрашале дали постои некој кој може да ја преточи вашата неверојатна идеја во вистинска творба? Колку пати сте ја довериле својата убавина и на крајот сте излегле разочарани од студио за убавина? Сигурно сте го барале местото каде што нема „утка“. Епа тогаш, Studio Alben e ветеното царство каде што секоја девојка и госпоѓа станува дама.