Отворено

Avto Cajka

Телефони:

044 333 090
044 333 091

Адреса:

Ул. “Маршал Тито” ББ,
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - петок:
8:00-16:00
сабота:
8:00-14:30
недела:
Затворено

Дејности:

Автомобили, Авто Сервис, Старо за ново

Опис и дејности

Во Авто Чајка ќе најдете нови возила од програмата: Hyundai, Peugeot, Ford, Toyota и Honda. Авто Чајка во соработка со банките во Република Македонија како и лизинг компании, Ви овозможува кредити со најповолни финансиски услови за купување на возилата. Посетете ја галеријата на нови возила и изберете од огромниот избор на модели и конфигурации.

Нови Возила

  • Hyundai
  • Toyota
  • Peugeot
  • Honda
  • Ford

Користени возила

За брендот

Во Авто Чајка ќе најдете нови возила од програмата: Hyundai, Peugeot, Ford, Toyota и Honda.

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Паркинг
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.