Отворено

AvTo KonekT

Телефони:

070 263 614

Адреса:

Ул.”Борис Кидрич” ББ
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - петок:
8:00-16:00
сабота:
8:00-14:00
недела:
Затворено

Дејности:

Автомобили, Старо за ново

Опис и дејности

AvTo KonekT е овластен застапник за возилата од програмата на FIAT во Тетово. Тука ќе најдете и голема понуда на користени автомобили со можност за замена по системот старо за ново или старо за старо.

AvTo KonekT на своите купувачи им нуди можност за кредитирање при купувањето на нови или користени автомобили.

Продажниот тим е секогаш тука со своите совети да им помогне на своите клиенти при изборот на вистинскиот автомобил. Квалитетната услуга и топлиот амбиент го прават овој салон задолжително место за посетување.

За брендот

Тука ќе најдете и голема понуда на користени автомобили со можност за замена по системот старо за ново или старо за старо.

Карактеристики

Паркинг
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.