Отворено

Centrum Co.

Телефони:

044 351 333
044 351 335

Адреса:

Ул. “Маршал Тито” бб
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - петок:
8:00-17:00
сабота:
8:00-14:00
недела:
Затворено

Дејности:

Продажба на возила, Сервис на возила

Опис и дејности

На своите клиенти им нуди широка понуда на автомобили од најновата производна програма,користени возила, како и редовно пост-продажно следење на истите.

Centrum Co. со своите активности,редовни кампањи и презентации, на љубителите на автомобили им овозможува одблиску да се запознаат со квалитетот и возните својства на овие брендови.

Продажниот тим со својата љубезност придонесува за огромен број задоволни и постојани купувачи.

Сервис

По пат на редовни сервисни прегледи Вашиот автомобил со сигурност ќе се одржува правилно, со што ќе ја осигурате неговата долговечност. Редовните сервисни прегледи се од неизмерна важност за Вашата сигурност во сообраќајот.

Со редовно одржување на Вашиот автомобил во овластениот сервис, придржувајќи се на правилата за редовно одржување, остварувате право на мобилна гаранција која е неограничена за Вашиот Volkswagen автомобил.

Во склоп на Centrum Co. работи и работилница за автолимарски услуги.

За брендот

Centrum Co. е официјален застапник за возилата од програмата на Volkswagen, Volkswagen Комерцијални Возила, како и возилата од програмата на Skoda, Seat и Audi.

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Паркинг
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.