Отворено

MG Autotech

Телефони:

044 332 678
075 323 232

Адреса:

Автопат Скопје - Тетово
1200 Тетово
Македонија

Работно време:

понеделник - сабота:
8:00-18:00
недела:
Затворено

Дејности:

Авто Сервис, Сервис на возила, Регистрација на возила

Опис и дејности

MG Autotech е нова, високоопремена станица за технички преглед на секаков вид на моторни возила по врвни стандарди и одлична услуга. Детален технички преглед на Вашиот автомобил, како и осигурување, зелен картон, меѓународна дозвола, атест и хомологација. Стручниот тим на MG Autotech Ви гарантира најдобра услуга по најповолни цени на нашиот пазар.

Технички Преглед
MG Autotech Ви нуди детален технички преглед на сите моторни возила со проверка на :

 • Систем за кочење,
 • Амортизација,
 • Контрола на издувни гасови,
 • Контрола на уред за управување,
 • Контрола на глицерин,
 • Контрола на светла.

Администрација
Стручниот тим  на MG Autotech Ви ги нуди сите административни услуги како:

 • Осигурување,
 • Зелен картон,
 • Меѓународна возачка дозвола,
 • Полномошно,
 • Хомологации,
 • Атест на Фолија,
 • Атест на Плин,
 • Атест на Кука,
 • Тех. експлоатациони услови.

Сервис
Сервисниот центар е опремен со комплетен специјален алат за возилата од програмата на реномираниот германски производител Opel и Chevrolet. Приемното оделение на Сервисниот центар работи секој ден освен недела од 8.00 до 17.00 часот каде што е подготвено да ги услужи своите ценети клиенти на многу високо професионално ниво, според строги стандарди. Тука Ви ги нудиме следните услуги:

 • Монтажа на плински уреди,
 • Замена на стакла,
 • Монтажа на Xsenon светла,
 • Монтажа на паркинг сензори со монитор и камера.

Нашиот високо квалификуван сервисен тим ќе ви помогне да го одржите вашето возило во добра состојба и безбедно за возење, а во исто време да ја задржиме неговата препродажна вредност.

За брендот

MG Autotech е нова, високоопремена станица за технички преглед на секаков вид на моторни возила по врвни стандарди и одлична услуга.

Карактеристики

Паркинг
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.