ПЗУ Д-р Митевски

Ул. “3-та Македонска Ударна Бригада” бр.30
Куманово
Македонија
071 260 206

ПЗУ Д-р Милан

ул.”ИРЛ” бр. 287/6
Тетово
Македонија
070 618-072

ПЗУ ТЕ - Дент

Тетово
Македонија
077 904 059

Бами Кор Медика

Тетово
Македонија
044 335 747

ПЗУ Близнак Дент - Д-р Мире

Тетово
Македонија
075 465 717