Отворено

Bilans Pozitiva

Телефони:

078 340 770

Адреса:

Ул. Маршал Тито бр.4
1216 Брвеница
Македонија

Работно време:

понеделник - петок:
8:00-19:00
сабота:
8:00-17:00
недела:
Затворено

Опис и дејности

ТП “БИЛАНС ПОЗИТИВА”- Биро за сметководствени и консалтинг услуги

  • Посредување при основање на фирми
  • Финансиско сметководство
  • Материјално книговодство
  • Изготвување на завршни сметки
  • Oстанати економски-консалтинг услуги.

За брендот

ТП “БИЛАНС ПОЗИТИВА”- Биро за сметководствени и консалтинг услуги

  • Посредување при основање на фирми
  • Финансиско сметководство
  • Материјално книговодство
  • Изготвување на завршни сметки
  • Oстанати економски-консалтинг услуги.
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.