Отворено

Cash Point Pawnbrokers

Телефони:

071 335 577
044 617 777

Адреса:

ул. “Јане Сандански ” бр. 43
1200 Tetovo
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
8:00-20:00
недела:
Затворено

Опис и дејности

Cash Point Company нуди услуги за физички лица и други правни лица од областа на кредитирање пари со користење на технологија за залог. Заложната куќа Ви ги нуди следните типови на залог:

  • Залог со злато и сребро,
  • Залог на други вредни предмети,
  • Залог на возило.

Гарантираме максимална дискретност и сигурност.

За брендот

ash Point Company нуди услуги за физички лица и други правни лица од областа на кредитирање пари со користење на технологија за залог. 

Карактеристики

Wi-Fi
Паркинг
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.