Отворено

Kapital Komerc

Телефони:

044 339 900
044 337 400

Адреса:

Ул. “Ѓоце Симоски” бр. 34
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
8:00-17:00
недела:
Затворено

Дејности:

сметководствени услуги, економски услуги

Опис и дејности

Капитал Kомерц е трговско друштво кое се занимава со економски, правни, комерцијални и книговодствени услуги. Огромната заедница на задоволни клиенти и соработници е јасен показател за значењето на ова трговско друштво и авторитетот што истото го поседува во бизнис заедницата.

Брендот е симбол за стабилност, доверливост и успех, како и гаранција дека секој клиент ќе добие правилна насока и помош во секаков бизнис предизвик.

За брендот

Капитал Kомерц е трговско друштво кое се занимава со економски, правни, комерцијални и книговодствени услуги. Огромната заедница на задоволни клиенти и соработници е јасен показател за значењето на ова трговско друштво и авторитетот што истото го поседува во бизнис заедницата

Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.