Отворено

SB - Smetkovodstveni uslugi

Телефони:

075 447 181

Адреса:

Ул.”154″ Бр.34
1200 Тетово
Македонија

Работно време:

понеделник - петок:
8:00-19:00
сабота:
8:00-17:00
недела:
Затворено

Дејности:

сметководствени услуги, економски услуги

За брендот

Бирото за книговодствени услуги “СБ” од Тетово Ви ги нуди сите сметководствени, консултантски и останати услуги како и:

  • Пријава/Одјава на работници
  • Материјално и финансиско сметководство
  • Завршни сметки
  • Административни услуги и др.

Дведецениското искуство и знаење се главен адут на Бирото “СБ”. Посетете не и бидете дел од многуте успешни клиенти.

Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.