Отворено

Унија-Сметководствена куќа Скопје

Телефони:

+ 389 02 245 0327

Адреса:

Ул.Даме Груев 18
1000 Скопје
Македонија

Web / Facebook страна:

Опис и дејности

Унија е меѓународна сметководствена компанија, која се одликува со висококвалитетни услуги и напредни решенија, како и висок степен на задоволство и доверба, како за клиентите, така и за професионалната јавност. Ние нудиме сметководство, платен список и консалтинг на компании од сите големини и форми на 14 пазари во Централна и Источна Европа, каде што највисоко ниво на квалитет е обезбедено од тим од високо стручни и искусни експерти.

За брендот

Унија е меѓународна сметководствена компанија, која се одликува со висококвалитетни услуги и напредни решенија, како и висок степен на задоволство и доверба, како за клиентите, така и за професионалната јавност. Ние нудиме сметководство, платен список и консалтинг на компании од сите големини и форми на 14 пазари во Централна и Источна Европа, каде што највисоко ниво на квалитет е обезбедено од тим од високо стручни и искусни експерти.

Карактеристики

Wi-Fi
Паркинг
Погодно за семејства

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.