Отворено

Дараком - Бои и лакови

Телефони:

044 337 202
044 336 880
044 330 280

Адреса:

Никола Тесла бр.1
1200 Тетово
Македонија
Благоја Тоска бр.112
1200 Тетово
Македонија
Илирија бр.98/3
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
7:00-20:00
недела:
8:00-15:00

Дејности:

Бои и лакови, градежни материјали, алати, железарија

Опис и дејности

Дараком е компанија со долгогодишно искуство во трговијата со бои и лакови, лепила и останати материјали неопходни за секој мајстор и секој дом.

Преку дваесет години успешно работа, со константо надградување и одржување на стандардите за квалитет при продажба и трговија на големо и мало на бои и лакови, фасади, железарија и др.

Дараком е застапник на голем број на брендови како што се: Невена колор, Бекамент, Хардекс, Провентус, Абро, Елан, Станолак и многу други.

За брендот

Дараком е компанија со долгогодишно искуство во трговијата со бои и лакови, лепила и останати материјали неопходни за секој мајстор и секој дом.

Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.