Отворено

Euro Zgjimi

Телефони:

044 337 869
070 209 820
044 349 042

Адреса:

с. Порој
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
8:00-18:00
недела:
Затворено

Дејности:

преработка на железои

Опис и дејности

Во склоп на компанијата ZGJIMI COMPANY работи и погонот за преработка на железо EURO ZGJIMI. Во овој погон можете да најдете различни видови на производи од железо кои се потребни во градежништовото.

Погледнете ја галеријата со фотографии или посетете го претставништвото на ZGJIMI COMPANY за одблиску да се запознаете со работата на овој погон.

За брендот

Во склоп на компанијата ZGJIMI COMPANY работи и погонот за преработка на железо EURO ZGJIMI. Во овој погон можете да најдете различни видови на производи од железо кои се потребни во градежништовото.

Карактеристики

Паркинг
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.