Отворено

Nuni Plast

Телефони:

071 649 216
071 945 001
071 677 611

Адреса:

Ул.Шемшово 101 бб.
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Дејности:

Врати, прозорци, ролетни

За брендот

NuniPlast нуди голем избор на врати и прозори од пвц и алуминиум системи. Секаков вид на комарници, хоризонтални , вертикални,фиксни,плисе и комарници за врати. Во Nuniplast ќе најдете производи со германски профили Алупласт и Ролопласт.  Посетете не и ув

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Паркинг
Погодно за семејства

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.