Отворено

Renova

Телефони:

+389 044 487 300

Адреса:

с. Џепчиште
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Опис и дејности

Ние водиме сметка за нашите производи и за квалитетот на нашите производи. Ова го потврдуваат и цертификатите за квалитет 9001 – 2000. Го нудиме тоа што го бараат нашите потрошувачи, се грижиме нивните објекти да бидат поиздржливи и поудобни, а особено да чуствуваат задоволно и удобно додека одмараат во нивните домови обработени со нашите материјали. Нашите архитекти и инженери истражуваат на теренот, а дилерите на нашите производи бараат од нас тоа што го бара пазарот.

Филозофијата на успехот на RENOVA се базира на фактот дека ние сакаме на нашите клиенти да им се нуди тоа што тие најмногу го сакаат за нивните домови односно објекти. Работниците на RENOVA се стручњаци во нивните области. Тие се многу мотивирани за работа и за постигнатите успеси RENOVA ги наградува сите вработени. Истовремено се фаворизираат и се наградуваат и најуспешните дилери и партнери. Работната атмосфера, сигурноста и успехот кај нас се секогаш присутни.

Ние нудиме: Квалитетни услуги за сите клиенти, големо внимание за почитување на роковите за испорака утврдените од страна на клијентите, висок квалитет на производите, грижа за зачувување на животната средина, персоналот се мотивира за работа и успеси, гаранција за производите и услугите на RENOVA.

RENOVA во секое време на сите вас ви стои на располагање.

За брендот

RENOVA е синоним на иновацијата, на технологијата, на успехот, на вредноста, на сигурноста и љубовта кон работата, културата, традицијата и верноста. Ние стремиме кон развојот на технологијата и кон иновации на нашите производи.

RENOVA е главен промотор за развој на бизнисот, стопанството и техничко – технолошките развитоци на Балканот.

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.