Отворено

Tehno Blok

Телефони:

077 534 139
078 682 663

Адреса:

С. Скудриње – Македонија
1254 Дебар
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - петок:
8:00-18:00
сабота - недела:
Затворено

Дејности:

продажба и производство на плочки, производство на клинци и дистанцери, трговија со влезни врати

Опис и дејности

Компанијата „ТЕХНО БЛОК„ е основана во 2011 година во с. Скудриње, Р.Македонија на простор од 2500 м2. Од 2011 година „ТЕХНО БЛОК„ е приватна компанија со комплетно ревитализиран и обновен машински парк.

Компанијата „ТЕХНО БЛОК„ има најголемо производство на шајки, пластифициран лим, дрво и метал, трговија со италијански плочки и санитарија, трговија со влезни врати (дрвени).

Високите критериуми на работење кои ги воспоставивме се засноваат на претпоставката дека секогаш може подобро и повеќе и се комплетно во функција на нашите сегашни и идни купувачи.

Каталогот на производи може да го погледнете тука.

За брендот

Компанијата „ТЕХНО БЛОК„ е основана во 2011 година во с. Скудриње, Р.Македонија на простор од 2500 м2. Од 2011 година „ТЕХНО БЛОК„ е приватна компанија со комплетно ревитализиран и обновен машински парк. Каталогот на производи може да го погледнете тука.

Карактеристики

Паркинг
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.