Отворено

Bacardi

Телефони:

075 334 333

Адреса:

ул. “Благоја Тоска”
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
10:00-19:00
недела:
10:00-16:00

Дејности:

Продажба на Алкохолни пијалоци, Безалкохолни пијалоци, Пакуван мраз

За брендот

Најголем избор на алкохолни и безалкохолни пијалоци од најпознатите светски брендови по екстра примамливи цени. Само во Бакарди ќе најдете пијалоци за сите пригоди, со можност за нарачка на големо и мало. Новитет: Пакуван мраз по нарачка!

Карактеристики

Забрането пушење
Паркинг
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.