Отворено

Bilna Apteka

Телефони:

075 408 908

Адреса:

Ул.”Јане Сандански” бр. 58
1200 Тетово
Македонија

Работно време:

понеделник - сабота:
10:00-19:00
недела:
Затворено

Дејности:

Здрава храна, чаеви, билни препарати

Опис и дејности

Секоја втора сабота има презентација со професори, биолози и нутриционисти, и секој граѓанин може да дојде и да се информира за неговото здравје бесплатно.

За брендот

Билната аптека се наоѓа во строгиот центар на градот Тетово, каде тетовци од неодамна имаат можност да го бараат изборот за своето здравје во оваа аптека, по природен пат преку разните видови на билки, чаеви и растенија.

Карактеристики

Забрането пушење
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.