Отворено

Bistra Voda Liqueurs

Телефони:

+389 070 233 980

Адреса:

ул. Бутелска 21 бр. 2
1000 Скопје
Македонија

Опис и дејности

Нашата приказна Почитувани потрошувачи, Компанијата Бистра Вода Дооел Скопје е овластен дистрибутер на компаниите Саманта, Гемак,АВТ,Алтеа ММ,Прилепска Пиварница,Стоби Винарија, ХМ Спиритс, План Плус,Рес-ком,Дема. Во склоп на компанијата работи нашата интернет продавница за поедноставен и побрз пристап на нашата палета на производи за малопродажба. KRIGLA.MK е интернет продавница која има за цел на нај брз начин да ви ги достави до вашиот дом вашите омилени пијалоци. Нашата цел е на полесен начин да дојдете до посакуваниот производ по приципот ДИНГ ДОНГ испорака до вашиот дом. Вашата нарачка може да ја направите тука преку порака на нашата страница на Ф.Б или директно преку нашата интернет продавница www.krigla.mk.За градот Скопје испораката е бесплатна и присигнува од најрано 2 до 24 часа додека за останатите градови испораката е за 48 часа каде што каргото го плаќа купувачот.Плаќањето можете да го направите преку нашата веб продавница со било која платежна картичка или да платите на лице место на испорака. Компанијата Бистра Вода ги задржува сите права за промена на цените и начинот на испорака на производите согласно со предходно известување за нивна промена.

За брендот

Нашата приказна Почитувани потрошувачи, Компанијата Бистра Вода Дооел Скопје е овластен дистрибутер на компаниите Саманта, Гемак,АВТ,Алтеа ММ,Прилепска Пиварница,Стоби Винарија, ХМ Спиритс, План Плус,Рес-ком,Дема. Во склоп на компанијата работи нашата интернет продавница за поедноставен и побрз пристап на нашата палета на производи за малопродажба. KRIGLA.MK е интернет продавница која има за цел на нај брз начин да ви ги достави до вашиот дом вашите омилени пијалоци. Нашата цел е на полесен начин да дојдете до посакуваниот производ по приципот ДИНГ ДОНГ испорака до вашиот дом. Вашата нарачка може да ја направите тука преку порака на нашата страница на Ф.Б или директно преку нашата интернет продавница www.krigla.mk.За градот Скопје испораката е бесплатна и присигнува од најрано 2 до 24 часа додека за останатите градови испораката е за 48 часа каде што каргото го плаќа купувачот.Плаќањето можете да го направите преку нашата веб продавница со било која платежна картичка или да платите на лице место на испорака. Компанијата Бистра Вода ги задржува сите права за промена на цените и начинот на испорака на производите согласно со предходно известување за нивна промена.

Карактеристики

Wi-Fi
Погодно за семејства

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.