Отворено

Burger House

Телефони:

044 391 444
044 529 444

Адреса:

Ул. Јане Сандански бр. 118
1200 Тетово
Македонија
ул. Илинденска ББ
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - недела:
10:00-22:00

Дејности:

Брза храна, сендвичи, пијалоци

Опис и дејности

Burger House е вистинското за Вас доколку сакате да направите пауза и да пробате вкусна и брзо подготвена храна. Седнете и некој од вкусните сендвичи со идеални сосови и зачини веднаш ќе се најдат на Вашата маса.

Тука ќе најдете огромно мени на храна и пијалаци на кои не можете да им одолеете. Долгогодишното искуство,квалитетната услуга и вкусната храна подготвена со љубов го прават Burger House задолжително место за посетување.

Burger House е секогаш тука за своите клиенти со различни промоции и новитети, како и можност за достава до дома.

За брендот

Burger House е вистинското за Вас доколку сакате да направите пауза и да пробате вкусна и брзо подготвена храна. Седнете и некој од вкусните сендвичи со идеални сосови и зачини веднаш ќе се најдат на Вашата маса.

Карактеристики

Забрането пушење
Паркинг
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.