Отворено

Castello Bakery

Телефони:

044 355 570

Адреса:

ул ,,Партизански одреди ” 59 Oпштина Центар
1000 Скопје
Македонија

Работно време:

понеделник - недела:
7:00-23:00

Дејности:

Млечен ресторан, Пекара, Храна

Опис и дејности

Разновидниот асортиман сe состои од пецива направени од рацете на луѓе кои со својата професионалност, и талент придонесуваат Castello  да стане  синоним за квалитет.
Довербата што ја добива од потрошувачите е показател дека Castello добива примат на омилено место каде може да се ужива во вкусовите на нови врвни пекарски и слаткарски изненадувања.

За брендот

Castello е бренд зад кој стои долгогодишна успешна работа. Постојаното Внесување на иновациите во пекарскиот свет е она што токму овој бренд го прави најпрепознатлив. Денес Castello се наоѓа на две локации во два града Скопје и Тетово.

Карактеристики

Забрането пушење
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.