Отворено

Eko Sharr

Телефони:

+389 044 488 175

Адреса:

с. Порој
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Опис и дејности

Како компанија со познато име која ги почитувала клиентите од почетокот, имаме земено многу сериозно за квалитетот на нашите производи. Секој производ што се продава под брендот EkoSharr не помине без да бидат подложени на ригорозни тестови за квалитет и со 100% гаранција за највисок квалитет во регионот. Млечни производи EkoSharr претставуваат најдобар квалитет, а ние се грижиме за тоа во текот на производствениот процес секоја ставка што е во нашето име, да се осогуруваме се дека клиентите уживаат секоја EkoSharr производ што тие купуваат. Ние сме сертифицирани на многу нивоа и името EkoSharr секогаш ќе се залага за највисок квалитет бренд во млечната индустрија.

За брендот

Eko Sharr е компанија која постои 20 години, а за овој краток период на своето постоење одбележа нагорен тренд на развој. Во изминатиот период постојано е присутна на пазарот со тенденција да стане активно извозна ориентирана компанија. Eko Sharr произведува 950 тони сирење, 245 тон kaшкавал и 172 тони биено сирење годишно.

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.