Отворено

Husse Macedonia

Телефони:

+389 078 443 208
+389 070 271 188

Адреса:

Скопје
1000 Скопје
Македонија

Web / Facebook страна:

Дејности:

Храна за миленици

Опис и дејности

Husse храните за кучиња и мачки се направени од состојки со  Премиум и Супер Премиум квалитет, храната се произведува во најдобрите фабрики каде се користат висококвалификувани луѓе и опрема.

Гаранција за квалитетот на Husse производите и нивното производство се големиот број на лојални и задоволни потрошувачи низ целиот свет.

Ве покануваме да посетите и другите страни со цел подобро да се запознаете со бизнис концептот и филозофијата во оваа индустриска област.

 

За брендот

Husse е основана во Шведска во 1987 година. Денеска, Husse продава и нуди широк спектар на храни со врвен квалитет за кучиња и мачки, како и различни видови на додатоци за исхрана, препарати за нега, хигиенски производи и аксеосари. Ние ги доставуваме нашите производи бесплатно, директно до вашиот дом.

 

Карактеристики

Погодно за семејства

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.