Отворено

Nu House & Friends

Телефони:

077 443 399

Адреса:

Љубљанска
1000 Скопје
Македонија

Web / Facebook страна:

Опис и дејности

Но, на менито може да најдете и останати солени и слатки вкусови. Новиот Nu House & Friends е лоциран во Skopje City Mall, во делот за храна,  ова е местото каде што ќе може да уживате во најубавите палачинки во градот.

За брендот

Nu House & Friends e специјализиран бренд за палачинки со Нутела.

Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.