Отворено

Shot MK

Адреса:

Онлајн
1000 Скопје
Македонија

Web / Facebook страна:

Опис и дејности

УМЕТНОСТ ОД МИКСОЛОГИЈА
Готови за Пиење (ГЗП) ШОТови во епрувети за вашите прослави

За брендот

УМЕТНОСТ ОД МИКСОЛОГИЈА
Готови за Пиење (ГЗП) ШОТови во епрувети за вашите прослави

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.