Отворено

Слаткарница Виена

Телефони:

076 444 952

Адреса:

Ул. Јане Сандански бр. 50
1200 Тетово
Македонија

Работно време:

понеделник - сабота:
9:00-20:00
недела:
Затворено

Дејности:

Свечени торти, колачи, лиснати печива

Опис и дејности

Слаткарницата “Виена” е лидер во производството на слатки за сите пригоди.

Огромна понуда на свечени торти, колачи и лиснати печива произведени на домашен начин.

Производите на слаткарницата се направени од врвни мајстори, по софистицирани рецепти. Секое парче изобилува со вкусови кои будат пријатни емоции и сеќавања.

Можност за нарачка по телефон.

Слатка приказна која се разкажува повеќе од дваесет години.

За брендот

Слаткарницата “Виена” е лидер во производството на слатки за сите пригоди.

Огромна понуда на свечени торти, колачи и лиснати печива произведени на домашен начин.

Карактеристики

Забрането пушење
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.