Отворено

Swanson Health Products

Телефони:

02 2403 311
070 268 629

Адреса:

Бул. Јане Сандански
1000 Скопје
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
10:00-19:00
недела:
Затворено

Дејности:

Нутриционистички додатоци, витамини, минерали, лековити билки, аминокиселини, спортски и козметички производи

Опис и дејности

Swanson Health Products произведува и дистрибуира широка палета на нутриционистички додатоци како што се: витамини, минерали, олигоелементи, антиоксиданти, производи од лековити билки, производи од животинско потекло, аминокиселини, хомеопатски средства, ензими, ајурведски, спортски и козметички производи и многу други видови продукти.

Производите се од органско потекло и се со загарантиран квалитет и чистина. Тие се сертифицирани од ФДА (Food and Drug Administration) Институтот во САД и имаат „А” Класа или врвна класа во ГМП (Good Manifacturing Practices)- организацијата која го репрезентира и штити највисокиот квалитет на суровини, индустриско производство и комерција на нутриционистички додатоци во САД, Кина, Европа и ширум светот.

„Доброто здравје и задоволството на нашите ценети потрошувачи се нашата главна мисија и задача”- е главното мото на компанијата Swanson.

За брендот

Swanson Health Products произведува и дистрибуира широка палета на нутриционистички додатоци како што се: витамини, минерали, олигоелементи, антиоксиданти, производи од лековити билки, производи од животинско потекло, аминокиселини, хомеопатски средства, ензими, ајурведски, спортски и козметички производи и многу други видови продукти.

Карактеристики

Забрането пушење
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.