Отворено

Жито Маркети

Телефони:

+389 043 226 990

Адреса:

Кузман Шапкарев 16
1000 Скопје
Македонија

Web / Facebook страна:

Опис и дејности

Многубројните признанија кои ги добиваме како она од 2010 година кога бевме прогласени за најдобар трговски објект во категоријата на супермаркети ни даваат дополнителен поттик во насока на секојдневно подобрување на квалитетот на услугата која ја нудиме.

Во ниту еден момент, како на почетокот кога беше приоритет да се имаат основните прехрамбени производи во доволни количини, така и денес кога конкуренцијата е огромна и треба да понудите нешто плус и поразлично, не одстапуваме од нашите основни постулати на кои се потпира целокупната наша концепција за работа: ниски цени, љубезност и квалитет.

За брендот

Од отворањето на првиот С.Т.Д. во Велес, во далечната 1988 година па се до денес „Жито“ маркети располагаат со 51 супермаркети распределени во повеќе општини во Македонија: Велес, Скопје, Прилеп, Битола, Кочани, Виница, Росоман, Градско, Чашка, Делчево, Демир Капија, Валандово, Тетово, Куманово, Неготино, Гостивар, Облешево, Кичево. Со своите преку 600 вработени претставуваме препознатлив бренд во својата област.

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.