Отворено

Bela Mia

Телефони:

070 263 535

Адреса:

Ул. “Гоце Делчев” бр. 108
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
8:00-24:00
недела:
Затворено

Дејности:

Ресторан

Опис и дејности

Ресторанот “БЕЛА МИА” повеќе од две децении е едно од најдобрите и најценетите места во нашиот град. Високо поставените стандарди на вкусно подготвена храна, беспрекорен амбиент и услуга e она што го издвојува овој бренд.

Богато мени на врвни специјалитети и секаков вид пијалаци потврдени од огромен број на гости.

“БЕЛА МИА” Ви нуди можност за организирање на свечени прослави.

За брендот

Богато мени на врвни специјалитети и секаков вид пијалаци потврдени од огромен број на гости.

Карактеристики

Wi-Fi
Паркинг
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.