Отворено

Blitz Cafe

Телефони:

044 341 996

Адреса:

Ул. “ЈНА” бр. 61/2
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - недела:
8:00-23:00

Дејности:

Кафе бар

Опис и дејности

Доколку сте љубител на добро кафе,убав амбиент и опуштена атмосфера, задолжително посетете го Blitz Caffe. Одвоjте време за своите пријатели и уживајте во дневната или ноќната понуда на овој кафе бар.

Квалитетната понуда и врвната услуга е главна причина за големиот број задоволни клиенти.

На атрактивна локација спроти зградата на Општина Тетово.

За брендот

Квалитетната понуда и врвната услуга е главна причина за големиот број задоволни клиенти. На атрактивна локација спроти зградата на Општина Тетово.

Карактеристики

Wi-Fi
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.