Отворено

Brown Sugar Café & Bar

Адреса:

ул. Метрополит Теодосиј Гологанов 34а
1000 Скопје
Македонија

Web / Facebook страна:

Опис и дејности

Brown Sugar е нов бар во Скопје, чиј фокус е припремата на коктели и кој ни се појави во животот во вистински момент. А чекорењето низ неговиот влез, кој поврзува два различни света – околина која навидум не ветува и срцето на локалот, од чиј ентериер ќе се воодушевиш, одлично го доловува ова наше постепено доближување кон светот на коктелите.

За брендот

Brown Sugar е нов бар во Скопје, чиј фокус е припремата на коктели и кој ни се појави во животот во вистински момент. А чекорењето низ неговиот влез, кој поврзува два различни света – околина која навидум не ветува и срцето на локалот, од чиј ентериер ќе се воодушевиш, одлично го доловува ова наше постепено доближување кон светот на коктелите.

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.