Отворено

Cafe Bar Infinity

Телефони:

078 240 778

Адреса:

Ул. “ДГ Кара” 23/2
1200 Тетово
Македонија

Работно време:

понеделник - сабота:
8:00-22:00
недела:
10:00-22:00

Дејности:

Кафе бар

Опис и дејности

Уживајте пиејќи го своето кафе во релаксирана атмосфера на Кафе Бар “Infinity” Тетово. Опуштете се во прекрасниот надворешен амбиент и поминете незаборавни моменти со своите пријатели. Посетете го овој кафе бар и уверете се во удобностите кои ги нуди ова место.

За брендот

Уживајте пиејќи го своето кафе во релаксирана атмосфера на Кафе Бар “Infinity” Тетово. Опуштете се во прекрасниот надворешен амбиент и поминете незаборавни моменти со своите пријатели. Посетете го овој кафе бар и уверете се во удобностите кои ги нуди ова место.

Карактеристики

Wi-Fi
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.