Отворено

Fratelli - Kitchen bar

Адреса:

Ул. Борис Кидрич бб
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - недела:
9:00-1:00

Дејности:

Кафе бар, гастро паб, Ресторан

Опис и дејности

1. Мени...
Дел од понудата на Fratelli е уникатна и е различна од секое друго постоечко мени. Кујнскиот тим посветено работи на подготовката на храната и во секој рецепт вметнува внимание и љубов. Најпрепознатливи се бургерите и тортиљите, како и црните чоколадни палачинки со црн крем и вишња и бел крем и малина. Ги има сите стандардни алкохолни и безалкохолни пијалоци и македонски сортни вина.

2. Програма
Покрај класичната кафе шема, Fratelli нуди и викенд забава со модерни домашни бендови. Интересна е и After Work забавата со посебно комбо мени по екстра поволни цени. Fratelli постојано ја надградува својата забавна програма со цел да ги задоволи вкусовите на сите ценети гости.

3. Ентериер
Клучни елементи на дизајнот се зеленило, дрво, метал и огледала кои совршено се надополнуваат на секој ѕид и му даваат специјална топлина на просторот.

4. Визија
Визијата на Fratelli e да стане познат и препознатлив бренд, нудејќи постојан квалитет. Посетителите да уживаат без разлика на мотивот на посетата во атмосфера која е истовремено опуштена и фамилијарна.

5. Цел
Да ги следат и да ги задоволат барањата и потребите на гостите преку постојано подобрување на квалитетот на услугата, константен квалитет и нови јадења. Да ги надминат очекувањата на нивните гости и да им овозможат незаборавни моменти.
 

За брендот

Единственоста, дизајнот и уникатниот концепт се трите елементи што го прават ова место различно од сите други локали во градот. Се базира на концепт кој е баланс помеѓу традиционалниот начин на подготовка на храна и модерните техники на светската гастрономија.

 

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.