Отворено

Паб Порта

Телефони:

071 768 010

Адреса:

Bul. Partizanski Odredi 21/A2-1 Skopje
1000 Скопје
Македонија

Web / Facebook страна:

Опис и дејности

Повеќе од 50 видови на странски увозни пива кои ги има само кај нас , проследено со нашата добро позната највкусна храна.

За брендот

Повеќе од 50 видови на странски увозни пива кои ги има само кај нас , проследено со нашата добро позната највкусна храна.

Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.