Отворено

Restoran Angel

Телефони:

078 310 574

Адреса:

ул. “Димо Гавроски Кара” бр.29
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - недела:
8:00-24:00

Дејности:

Ресторан

За брендот

Реновираниот Ресторан Ангел – во ново руво и збогатена понуда, со прекрасен амбиент и вкусно мени. Идеално место за вашите веселби и прослави. 

Карактеристики

Wi-Fi
Паркинг
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.