Отворено

Simple Cafe

Адреса:

Борис Кидрич 29
1200 Тетово
Македонија

Опис и дејности

Одлично место за вашата секојдневна кафе шема и незаборавни ноќи.

За брендот

Одлично место за вашата секојдневна кафе шема и незаборавни ноќи.

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.