Отворено

Versus Lounge Bar

Телефони:

071 316 331

Адреса:

Ул. “Пиринска” бб
1300 Куманово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - недела:
9:00-24:00

Дејности:

Пицерија, Ресторан, Ноќен Клуб, Lounge Bar

Опис и дејности

Versus Coffe&Lounge bar од Куманово е место каде што ке најдете врвна храна по специјални рецепти.

Вкусна италијанска храна, тестенини и секакви видови на јадења на скара. Уживајте во прекрасниот амбиент и огромната понуда на алкохолни и безалкохолни пијалаци.

Направете резервација за забавите со одлична музика кои се организираат секој викенд.

За брендот

Versus Coffe&Lounge bar од Куманово е место каде што ке најдете врвна храна по специјални рецепти.Направете резервација за забавите со одлична музика кои се организираат секој викенд.

Карактеристики

Wi-Fi
Паркинг
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.