Отворено

Божиновски Инженеринг

Телефони:

+389 070 256 654

Адреса:

29 Ноември
1200 Тетово
Македонија

Опис и дејности

Божиновски Инженеринг е официјален партнер со ROMEX®. Партнерството опфаќа продажба и застапништво на ROMEX® производите и сервисите на пазарите во Македонија, Албанија и Косово.

За брендот

Божиновски Инженеринг е официјален партнер со ROMEX®. Партнерството опфаќа продажба и застапништво на ROMEX® производите и сервисите на пазарите во Македонија, Албанија и Косово.

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.