Отворено

Idea Group

Телефони:

071 381 695
072 616 348

Адреса:

Ул. ”Д.Г.-Кара” бр. 29
1200 Тетово
Македонија

Работно време:

понеделник - сабота:
9:00-16:00
недела:
Затворено

Дејности:

Архитектура, Ентериер

Опис и дејности

Друштвото за градежништво, проектирање, трговија и услуги “Idea Group” Тетово -Подружница бр.1 е успешна компанија со долгогодишно искуство која реализира проекти во регионот и пошироко.

Погледнете ја галеријата со фотографии или посетете го седиштето на “Idea Group” и одблиску запознајте се со работата, идејните решенија и визијата на оваа компанија.

За брендот

Стручниот тим на ова биро, предводен од менаџерот Фети Минахи и Хевзи Рашиди како стручен соработник, е специјализиран во областа на изградба, проектирање, изведба и надзор на објекти.

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Паркинг
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.