Отворено

Jeni Marmaris

Телефони:

389 71 249058
+389 2 3216355

Адреса:

Славеј Планина 68
1000 Скопје
Македонија

Работно време:

понеделник - сабота:
8:30-18:30
недела:
8:30-16:00

Опис и дејности

На почетокот на најпосетената ,,пластичарска’’ улица ќе наидете на нашиот салон Jeni Marmaris.

Ви ветуваме загарантиран квалитет и одлична понуда за сечиј вкус.

Кај нас ќе најдете се за Вашите домови ... трпезариски сетови, одлична канцелариска понуда, клуб маси, летни гарнитури, расвета ...

Посетете не уште денес . . .

За брендот

На почетокот на најпосетената ,,пластичарска’’ улица ќе наидете на нашиот салон Jeni Marmaris.
Ви ветуваме загарантиран квалитет и одлична понуда за сечиј вкус.
Кај нас ќе најдете се за Вашите домови ... трпезариски сетови, одлична канцелариска понуда, клуб маси, летни гарнитури, расвета ...
Посетете не уште денес . . .

Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.