Отворено

Jeni Marmaris

Телефони:

+ 389 072 210 911
+ 389 71 249058
+ 389 2 3216355

Адреса:

Славеј Планина 68
1000 Скопје
Македонија

Опис и дејности

Таму ќе најдете се за Вашите домови. Трпезариски сетови, одлична канцелариска понуда, клуб маси, летни гарнитури, расвета...

Посетете ги уште денес!

За брендот

На почетокот на најпосетената ,,пластичарска’’ улица ќе наидете на салонот Jeni Marmaris.

Ветуваат загарантиран квалитет и одлична понуда за сечиј вкус.

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.