Отворено

Mebel Dizajn

Телефони:

044 342 780
072 251 910
071 275 258

Адреса:

Долно Седларце
1216 Брвеница
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
8:00-15:00
недела:
Затворено

Дејности:

Изработка на мебел

Опис и дејности

Нашиот дизајнерски тим ја има вистинската формула за идеално дизајнирање и изработка на мебел за секое домаќинство. Вашиот дом го опишува Вашиот живот, а нашиот дизајн ја истакнува и во целост ја надополнува визијата за квалитетен и модерен стил на живеење.

За брендот

Мебел Дизајн е иновативна, технолошки развиена компанија за производство на мебел која се разликува од сите други по непосредниот пристап, планирање и реализирање на проекти и нивно имплементирање во секој дом. Финалниот продукт е исклучителен дизајн кој не е само луксуз, туку прекрасна неопходност за Вашиот дом.

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Паркинг
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.