Отворено

Pro ING

Телефони:

044 334 000
070 209 400

Адреса:

Ул. ЈНА бр. 63
1200 Тетово
Македонија
Ул. Прашка бб
1000 Скопје
Македонија

Web / Facebook страна:

Дејности:

Архитектура, Ентериер

За брендот

Pro ING Тетово е компанија за архитектура, дизајн, конструкција и надзор предводена од Звонко Добривојески и Даме Рафајловски. Со претставништво во Скопје и Тетово, обучен тим и долгогодишно искуство, Pro ING е една од најуспешните компании во полето на архитектурата и градежништвото.

 

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Паркинг
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.