Отворено

Sanmarti

Телефони:

+ 389 44 379024
+ 389 44 379025
+ 389 44 379718

Адреса:

ул. Маршал Тито бб п.фах 221
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Опис и дејности

Во своето долгогодишно постоење претпријатието САНМАРТИ создаде имиџ на препознатливост на пазарот, во што најдоминантни се инсистирањето на врвен квалитет и држењето чекор со модерниот дизајн и најновите достигнувања во сегментот завршни градежни материјали и опрема. Посебен акцент е ставен на материјалите и опремата за бањи, водоводните инсталации и системите за греење.

Наши партнери

Палетата производи во големопродажба и малопродажба е навистина голема, за кои имаме воспоставено генерални застапства со шест реномирани компании, како и дистрибутерски однос со повеќе од 25 компании кои имаат значајна улога на светскиот пазар. Генерален увозник за Македонија на производите на Kolpa San-Slovenija, Herz-Slovenija, Rehau-Avstrija, Cisa-Turcija, Qvit-Turcija, Henkel-Srbija.

Дистрибуција

САНМАРТИ е дистрибутер на: Лив, Армал, Аклимат, Коин, Цинкарна, Варстрој, Електроде Јесенице, Елко Електроковина, Токос,Штруц Товарна кос ин српов, Штруц Ковачија Мута, Изотерм Плама, Агроком, Искра Еро сите - Словенија, Лимекс, Комел Хрватска, Хатриа, Ремер, Бугати, Галасиа, Новабел, Рањо, Санипласт, Ефепи - Италија. Грое - Германија.

За брендот

Трговија со материјали и опрема за изведување завршни работи во градежништво.

Карактеристики

Wi-Fi
Паркинг
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.