Отворено

Simoski Interiors

Телефони:

076 203 402

Адреса:

Тетово
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
9:00-18:00
недела:
Затворено

Дејности:

Ентериер

Опис и дејности

Со 5 годишно искуство и многу успешно завршени проекти, одлична соработка со најдобрите компании за мебел и технологии во Македонија, SIMOSKI Interiors дефинитивно прераснува во бренд препознатлив насекаде на пазарот.

За брендот

SIMOSKI Interiors e бренд кој се занимава со дизајн, проектирање, надзор и изведба на ентериери, декорација и илуминација, од својата основна градежна фаза па се до финално вселување или користење. Стремежот за убавина, топлина, уникатност, различност и динамика во просторот, постојано раѓа нови и различни идеи кои стануваат реалност.

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.