Отворено

ARB Komerc

Телефони:

+389 044 351490
+389 076 276 000

Адреса:

бул. Видое Смилевски бато бб
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Опис и дејности

Со повеќе од 27 години искуство во градежништвото и трговијата со недвижности, АРБ ​​Комерц е лидер на пазарот на Западна Македонија во Македонија. АРБ Комерц има за цел да обезбеди градежни материјали и квалитетна конструкција на македонскиот пазар, станувајќи прв избор за потрошувачите и во исто време водич за подобрување на стандардот за изградба во нашата земја.

За брендот

Со повеќе од 27 години искуство во градежништвото и трговијата со недвижности, АРБ ​​Комерц е лидер на пазарот на Западна Македонија во Македонија. АРБ Комерц има за цел да обезбеди градежни материјали и квалитетна конструкција на македонскиот пазар, станувајќи прв избор за потрошувачите и во исто време водич за подобрување на стандардот за изградба во нашата земја.

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.