Отворено

Тифани Агенција за недвижности

Адреса:

Васил Ѓорѓов 24/4
1000 Скопје
Македонија

Работно време:

понеделник - петок:
10:00-18:00
сабота:
10:00-15:00
недела:
Затворено

Опис и дејности

Како посредничка агенција нашата обврска и главен фокус е наоѓање на соодветен купувач за вашиот недвижен имот, како и изнајмување или продавање на вашиот имот во согласност со вашето барање. Подготвување на сета потребна документација, од изготвување до извршување на договори за сигурно финализирање на договорот за продавачот / купувачот / изнајмувањето за двете страни.

Покрај тоа, Тифани Агенција за недвижности нуди решенија за внатрешен дизајн со 3D проекција за полесна визуализација, инсталација, ремоделирање и реновирање на вашиот имот.

За брендот

Тифани Агенција за недвижности нуди услуги за продажба и изнајмување на недвижен имот.

Карактеристики

Wi-Fi
Паркинг
Погодно за семејства

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.