Отворено

Twins house

Телефони:

070 240 559
078 240 559

Адреса:

ул. Д.Г.Кара бр.34, кат I, стан бр.4
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
8:00-16:00
недела:
Затворено

Дејности:

Агенција за недвижности

Опис и дејности

Агенцијата нуди можност за кредитирање во соработка со ТТК Банка, УНИ Банка и Комерцијална Банка А.Д. Скопје.

За подетални информации посетете ја нашата Веб Страна.

За брендот

Агенцијата за недвижности Twins house Тетово е тука за да Ви помогне при изборот на нов дом како и сите правни работи кои произлегуваат при купопрадажбата на истиот,што подразбира правна анализа,правни совети како и целосна подготовка на договори за купопродажба и закуп.

Карактеристики

Wi-Fi
Забрането пушење
Паркинг
Погодно за семејства

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.