Отворено

Anzi

Телефони:

044 341 151
070 321 525

Адреса:

Ул. Тодор Циповски Мерџан бр.19
1200 Тетово
Македонија

Web / Facebook страна:

Работно време:

понеделник - сабота:
9:00-19:00
недела:
Затворено

Дејности:

Продажба на облека, бебешка гардероба, бебешка опрема

Опис и дејности

Т.Д. АНЖИ е компанија која веќе 25 години опстојува и успешно работи на нашиот пазар. Нашата компанија се занимава со увоз и продажба на бебешка и детска облека, како и со продажба на бебешка опремa.

Нашите продажни салони се модерни и опремени, на достапни локации и со услужен персонал. Располагаме со квалитетни производи од реномирани светски брендови. Услугата и квалитетот се наш заштитен знак, Дојдете и уверете се !!!

ЗА ПОСРЕЌНО И ПОВЕСЕЛО ДЕТСТВО НА ВАШИТЕ ДЕЦА

За брендот

АНЖИ е компанија која веќе 25 години опстојува и успешно работи на нашиот пазар. Се занимава со увоз и продажба на бебешка и детска облека, како и со продажба на бебешка опремa.

Карактеристики

Погодно за семејства
Погледни насоки

Коментари

Нема коментари за оваа фирма.